Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Τσιμιτσέλης για Λασκαράκη: "Ο χωρισμός μας εξελίχθηκε καλά, θα της είμαι πάντα ευγνώμων γι' αυτό"
λασκαρακη
 clock 13:00 | 15/11/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή για τον χωρισμό του από τη Βάσω Λασκαράκη και πως είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

«Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε. Άπαξ και θες να χωρίσεις απλά πορεύεσαι με αυτό. Έχουν περάσει και δέκα χρόνια. Κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Αν είμαστε καλά θα αναπληρωθεί ο χρόνος. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει να ματσάρουν οι προσωπικότητες και κάποιος να ρίχνει τον εγωισμό του. Δεν γίνεται αλλιώς», είπε ο ηθοποιός.

«Αν πάει κόντρα στην κόντρα ή να γίνει το παιδί ασπίδα. Έχω ακούσει πολλά απίστευτα πράγματα. Δόξα το Θεό ο χωρισμός εξελίχθηκε καλά στην πορεία του. Είμαι πάντα ευγνώμων στη Βάσω για αυτό», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης 

Lady Gaga: «Χρειάστηκα ψυχιατρική φροντίδα»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis