Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Είχε πολύ άγχος, το ένιωθα ότι θα του συμβεί κάτι»

ανανία
 clock 17:00 | 06/06/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά"  και αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Δημήτρη Κόκοτα στις πρόβες του J2US και πώς το αντιμετώπισε.

Η ηθοποιός περιέγραψε το περιστατικό, αλλά και πώς ένιωθε ότι θα συμβεί κάτι στον τραγουδιστή, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος.

«Θα σου πω κάτι πάρα πολύ υπεύθυνα γιατί θα γυρίσει ο Δημήτρης και μπορεί να δει την εκπομπή. Εγώ επειδή ήμουνα πολύ κοντά με τον Δημήτρη, γιατί δεν είχα και αυτοκίνητο και πηγαινοερχόμασταν μαζί σε όλες τις πρόβες τον έβλεπα πόσο άγχος είχε.

Του έλεγα, “Δημήτρη δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου. Σε παρακαλώ γράψτα όλα εκεί που πρέπει. Σε ικετεύω, σε βλέπω και δεν θα αντέξεις”», είπε αρχικά.

«Και το είδα να γίνεται μπροστά μου. Αυτό που φοβόμουν πάρα πολύ για τον Δημήτρη, γιατί το ένιωθα αυτό το πράγμα…», συμπλήρωσε η ηθποιός.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σε ρόλο παραγωγού σε ταινία εμπνευσμένη από την Ελλάδα

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis