Στη σύλληψη της Ιώαννας Τούνη προχώρησαν οι αρχές μετά από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της. Η influencer ανήρτησε βίντεο με το πρόσωπο του ενός εκ των καταδικασθέντων για το revenge και ο άνδρας υπέβαλε μήνυση εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση.
Κατά πληροφορίες η Ιωάννα Τούνη προσήλθε αυτοβούλως στο Α.Τ., καθώς ενημερώθηκε ότι αναζητείται.
Η ίδια έγραψε στο Instagram ότι στο νυχτερινό κέντρο που διασκέδαζε, βρισκόταν και ο άνδρας που τράβηξε το revenge porn video.
Η influencer ανέφερε ότι ζήτησε από τους υπεύθυνους του μαγαζιού να τον διώξουν από δίπλα της, ωστόσο, αυτό δεν έγινε πράξη με αποτέλεσμα εκείνη και η παρέα της να αποχωρήσουν.
«Σήμερα βγήκα για ποτό μαζί με την παρέα μου να γιορτάσουμε και στη διπλανή παρέα διασκέδαζε επιδεικτικά αυτός που τράβηξε το revenge porn video… Ναι! Αυτός που καταδικάστηκε με 3 χρόνια «φυλάκισης». Φυσικά το μαγαζί δεν μας χωρούσε και τους δύο! Ζήτησα πολλές φορές από τους υπεύθυνους στο μαγαζί να διώξουν αυτόν τον κακοποιό από δίπλα μου, πράγμα που δεν συνέβη ποτέ… Οπότε μόλις αποχώρησα εγώ και η παρέα μου…» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.
Διαβάστε επίσης
Χριστοπούλου - Ανδριολάτου: Τίτλοι τέλους στη μακρόχρονη επαγγελματική τους συνεργασία