Καλεσμένος στο Στούντιο 4 ήταν ο Στέφανος Μιχαήλ, ο οποιός μίλησε για την σύντροφο του και τη σχέση που έχει με το παιδί της.
«με τη σύντροφό μου είμαστε μαζί έξι χρόνια. Ο ρόλος του «bonus» μπαμπά για το παιδί της είναι ένας ρόλος που ή τον κάνεις ή δεν τον κάνεις, δεν έχει ενδιάμεσο. Οπότε πρώτα πρέπει να το πάρεις απόφαση, να το σκεφτείς πολύ σοβαρά στην αρχή και εγώ το έκανα γιατί θεωρώ πως δεν μπορείς να παίζεις με αυτά τα πράγματα».
«Και αυτοί που το παίρνουν λίγο πιο ελαφριά, μανάδες που βλέπουμε δεξιά και αριστερά… Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα στην κοινωνία, αν και εγώ δεν τα πολυμπορώ αυτά τα πράγματα. Από τη στιγμή όμως που αποφασίζεις να είσαι με αυτή τη γυναίκα, που έχει παιδί, σημαίνει πως αποφασίζεις να είσαι και με το παιδί της. Δεν μπορείς να αγαπήσεις το παιδί της λιγότερο από την ίδια», είπε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης