Gossip - LifeStyle

Σοκαριστικό ατύχημα για πρώην Σταρ Ελλάς: Της επιτέθηκε σκύλος!

32152-36.jpg

 Η Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου, είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια φωτογράφισης με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για κάποιες ημέρες.

Όπως έγραψε η ίδια στο προσωπικό της blog, το ατύχημα αυτό της στοίχισε καθώς άλλαξε η εικόνα της και δεν θα μπορέσει να δουλέψει τους επόμενους μήνες.

dafopoulou-1500060765.jpg

dafopoulou-1500060765.jpg, by mariak

"Tην εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκα δυστυχώς σε αυτή τη δύσκολη θέση, όπου, μετά από διάφορες αλλεπάλληλες δυσκολίες/αναποδιές/δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων μηνών, είχα ένα τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης, που θα μπορούσε να μου έχει στοιχίσει την ίδια μου τη ζωή.. Έχασα προσωρινά και τόσο απροσδόκητα το όπλο της εργασίας μου, το πρόσωπό μου, την υγιή μου εμφάνιση, τη δουλειά μου, την αυτοπεποίθησή μου. Έπρεπε πια να “κρύβομαι” για να περπατήσω στο δρόμο χωρίς να είμαι δακτυλοδεικτούμενη. Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά.. Και σε μία φάση που η ματαιοδοξία της δουλειάς αυτής με είχε καταπιεί ολόκληρη. “Σημαδεύτηκα για πάντα;” ήταν ο μόνιμός φόβος στο μυαλό μου. “Και με τη δουλειά; Τόσα projects να τρέχουν; Τι θα γίνει με τη δουλειά μου;” Έπεσα, κύλησα στην παγίδα του να κλειστώ στον εαυτό μου, “Μα τι μου λένε όλοι; Κανείς άλλωστε δε μπορεί να με καταλάβει” σκεφτόμουν επί μέρες.. “Κανείς δε μπορεί να έρθει στη θέση μου” και “Γιατί σε μένα;”. Απομάκρυνα τους δικούς μου ανθρώπους και δεν ήθελα να δω και να μιλήσω σε κανέναν..Την τέταρτη ημέρα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη γλυκιά μου Ειρήνη.. Δεν έχει σημασία ποια είναι η Ειρήνη, αλλά το ότι με λίγες της φράσεις έμοιασε να φέρνει γαλήνη στην ψυχή μου. “Τι έγινε κι αν δε δουλέψεις για λίγο καιρό; Σταμάτα πια να το παίζεις δυναμική και ανεξάρτητη και άσε επιτέλους τους ανθρώπους γύρω σου να σου σταθούν μία φορά στα δύσκολα.. Να σου δείξουν πόσο σε αγαπούν και πως θα είναι δίπλα σου.. Τι έγινε κι αν δεν είσαι πια η πιο όμορφη; Ο άντρας σου θα σε αγαπάει ακόμη περισσότερο έτσι, γιατί θα το ξεπεράσετε μαζί.. Τι έγινε εντέλει κι αν αντιμετωπίσεις άλλη μία δυσκολία; Τώρα που θα έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο, μέχρι να αναρρώσεις, κάτσε και σκέψου πόσο δυνατή είσαι στην πραγματικότητα και πόσες δυσκολίες έχεις αντιμετωπίσει και ξεπεράσει σε όλη σου τη ζωή.. Και ειδικά τους τελευταίους μήνες..”

dafopoulou1-1500060756.jpg

dafopoulou1-1500060756.jpg, by mariak

Και άλλωστε, πόσο πιο σοβαρή θα μπορούσε να είναι η κατάστασή μου.. Με τρομάζει και μόνο η ιδέα.. Και πόσο πιο σοβαρές καταστάσεις από τη δική μου είδα στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκα.. Δε λέω φυσικά πως δε με δυσκολεύει και πως ξαφνικά κατάφερα να το αφήσω πίσω, αλλά πρώτα ο Θεός θα βάλω, αποφάσισα, τα δυνατά μου για να το ξεπεράσω. Και Δόξα τω Θεώ που ζω ακόμη και έχω την επιλογή αυτή. Και δε λέω, επίσης, πως είναι σωστό να εστιάζεις πάντα στα χειρότερα ώστε να “μιζεριάζεις”, να πέφτει η ψυχολογία σου και να λες “πάλι καλά, δες τι συμβαίνει στον κόσμο, πολύ μικρά και ασήμαντα προβλήματα έχω”..", εξομολογήθηκε η ίδια.

Gossip - LifeStyle

Survivor: H Aνθή Σαλαγκούδη αποχώρησε!

salagoudi_1.jpg

Τρεις παίκτριες ήταν υποψηφίες για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το Survivor: η Σοφία, η Μαριάνθη και η Ανθή.

Σύμφωνα με τη ψηφοφορία του κοινού, η παίκτρια που αποχώρησε όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη.

 

Φυσικά, οι χρήστες του twitter έκαναν πάρτι αφού είχαν δημιουργήσει μέχρι και hashtag #Ανθηφύγε.

Λίγη ώρα νωρίτερα, η Ανθή Σαλαγκούδη ξέσπασε σε κλάμματα βλέποντας στο έπαθλο επικοινωνίας τον πατέρα της.