Ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε καλεσμένος στην στο podcast της Ναταλίας Αργυράκη και ο ίδιος αναφέρθηκε στη θέση της γυναίκας την σημερινή εποχή.
«Ένας άνδρας που θεωρεί ότι η θέση της γυναίκας είναι στην κουζίνα, θεωρώ ότι είναι βαθιά κομπλεξικός και φοβάται πως ότι και αν κάνει αυτή η γυναίκα θα τον υπερσκιάσει!
Αυτήν του την ανικανότητα προσπαθεί να την αντισταθμίσει με το να «ηγηθώ ενός χώρου ελλείψει αντιπάλου». Όταν δεν θα έπρεπε να είναι ως αντίπαλος. Είναι αυτοί που δυστυχώς, κατά την γνώμη μου όπως λέω, έχουν γεννηθεί αρσενικά και δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν άνδρες», είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.
«Εάν έπρεπε να διαχωρίσω σε ποσοστό του ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και είναι μισογύνηδες, που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, το 70% ήταν γυναίκες και οι περισσότερες δεν το αντιλαμβάνονταν καν.
Πολύ δύσκολα θα ακούσω μία γυναίκα να πει καλή κουβέντα για άλλη γυναίκα. Το έχω ζήσει και με ένα άλλο πρόσημο και από πολλές εκπομπές, που έχουν αναφερθεί στη σχέση μου με την Άννα Μενενάκου» ανέφερε
Διαβάστε επίσης
Γη της ελιάς: Ο Στάθης αθετεί την υπόσχεσή του και η Αρετή αλλάζει τη διαθήκη της