Η Μαρία Σολωμού μέσα από το νέο της podcast και αποκάλυψε πως αντέδρασε ο γιο της όταν του γνώρισε έναν νέο σύντροφό της, όταν εκείνος ήταν μόλις πέντε ετών
«Δε θυμάμαι κάτι πιο αγριευτικό από αυτό. Όταν ο γιος μου ήταν πέντε χρονών και του γνώρισα στα πλαίσια της παρέας, τον τότε φίλο μου. Είχα χωρίσει από τον μπαμπά του. Ήταν δύο όταν χώρισα τον μπαμπά του, και πέντε όταν γνώρισε τον καινούργιο μου σύντροφο. Πέντε χρονών ο Αλέξανδρος. Δεν το ήξερε.
Οπότε βγαίναμε τις Κυριακές και μαζευόμασταν διάφοροι φίλοι. Μέσα σε αυτούς έβαλα και τον φίλο μου. Πως γίνεται ρε παιδί μου, από όλο τον κόσμο που χαιρέταγε ο Αλέξανδρος, τον “καρφώνει”. Και δεν τον κάρφωνε τύπου, “ποιός είναι αυτός ο καινούργιος” γιατί έχουμε φέρει πολλές φορές καινούργιο άνθρωπο στην παρέα.
Και πήγε ο άλλος του λέει, “Αλέξανδρε, χαίρω πολύ”. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό το ύφος. Μας κόπηκαν τα πόδια. Ίδρυσε ο άλλος. Τα παιδιά δεν είναι ηλίθια, και ειδικά εκεί, κάτω των επτά που λες ότι δε καταλαβαίνει γιατί είναι μικρό, κοιτάει μέσα στον εγκέφαλό σου. Τα παιδιά τα διαβάζουν όλα, και τα μωρά αγκαλιάς σε διαβάζουν» είπε η Μαρία Σολωμού
Διαβάστε επίσης
Άγιος Παΐσιος: Viral στο TikTok το σπίτι μετά το τέλος της σειράς