Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Πετρούνιας - Μιλλούση: Η κόρη τους ξεχωρίζει στην ενόργανη
πετρούνιας
 clock 18:00 | 19/04/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Τα πρώτα της δυναμικά βήματα στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής κάνει η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, Σοφία.

Η μικρούλα ξεχώρισε στους αγώνες της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, κατακτώντας συνολικά τέσσερα μετάλλια στην κατηγορία των παγκορασίδων

Ο περήφανος πατέρας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους την όμορφη στιγμή.

«Ίσως είναι δυσκολότερο να βλέπω παρά να αγωνίζομαι! Συγχαρητήρια μικρή μου αθλήτρια! Είμαστε περήφανοι για το χαμόγελο σου πάνω απ’όλα! Τελειώσαμε τον αγώνα μας με 2 χρυσά 1 ασημένιο και ένα χάλκινο! Η διαδρομή που ξεκινάει να είναι μαγική γεμάτη συγκινήσεις! Συγχαρητήρια σε όλη την καταπληκτική ομαδάρα του @gymnasticsstarssportsclub και στην προπονήτριά μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης 

Κοντού: "Την τελευταία φορά που ερωτεύτηκα ήμουν 67, από τότε δεν έχω ερωτευτεί ξανά και ούτε θέλω"

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis