Η Σοφία Παυλίδου αποκάλυψε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή Happy Day πως δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα κοντά με τους γονείς της, καθώς η ίδια μεγάλωνε στον «αυτόματο».
«Το περιβάλλον που μεγάλωσα δεν ήταν σκληρό, ούτε υπήρχε αυστηρότητα. Ίσα-ίσα εγώ μεγάλωσα στον αυτόματο. Επειδή έχω δυο μεγάλα αδέλφια, και η μαμά μου δεν ήθελε τρίτο παιδί αλλά κάπως το έκανε, δε με πρόσεχε κανένας. Μόνη μου ήμουν σε ό,τι έκανα. Το ένιωθα αυτό. Συνέβαινε αυτό. Οπότε αισθάνθηκα την ανάγκη να φύγω μόνη μου.
Η αλήθεια είναι ότι στην πορεία της ζωής μου ήμουν αρκετά μόνη μου. Δε ζήτησα ποτέ τη βοήθεια των γονιών μου. Δεν τους ενημέρωνα ποτέ για τίποτα, μόνο για τα βασικά, παντρεύομαι, γεννάω.. Δεν είχα την αγκαλιά και την προσοχή και καθένας από τους γονείς μου δε μου την έδωσε για τους δικούς του λόγους.
Είχαν κι αυτοί τα δικά τους θέματα. Τους έχω συγχωρέσει και το έχω δουλέψει όλο αυτό. Τώρα το συζητάω όμορφα και ωραία. Υπήρχε μια μοναξιά. Παρ’ όλα αυτά είχα και μια απίστευτη αισιοδοξία. Έτσι ήταν και οι γονείς μου, αυτό το κρατάω από αυτούς. Η μεταξύ τους αγάπη είναι κάτι ακόμα που έχω κρατήσει από αυτούς» είπε η Σοφία Παυλίδου.
Διαβάστε επίσης
Καινούργιου: «Έκανα τάμα στην Παναγία Δεομένη και μετά βγήκε θετικό το τεστ εγκυμοσύνης»