Τρίτη 12 ΝΟΕ 2019 03:19
 • Ηρακλειο
  20°C
 • Χανια
  22°C
 • Ρεθυμνο
  21°C
 • Λασιθι
  20°C
Ekriti.gr Logo

Παρτσαλάκης: "Στο σπίτι μου, στην Κρήτη, περνάω υπέροχα, εκεί εί­ναι καταφύγιο"

Παρτσαλάκης: "Στο σπίτι μου, στην Κρήτη, περνάω υπέροχα, εκεί εί­ναι καταφύγιο"

1982bce8-giorgos-partsalakis-photo.jpg

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και εξέφρασε την επιθυμία του να τα παρατήσει όλα και να έρθει να ζήσει μόνιμα στην Κρήτη.

Η προσωπική μου ζωή δεν με αφορά καθόλου. Είμαι καλά, όταν θα κλείσω κι αυτόν τον «κύκλο», το θεα­τρικό... γιατί δεν θέλω να είμαι πάνω στη σκηνή να σέρνομαι και να με κουβαλάνε,..

Αναφέρεσαι στο χρόνο που θα αποχωρήσεις από την υποκριτική;

Έχω κλείσει τα 68, που σημαίνει... όσο αντέξω και όσο είμαι καλά, γιατί αν δεν είμαι καλά εγώ, δεν ανεβαί­νω στη σκηνή. Το πόσα χρόνια έχω ακόμα το ξέρει ο θεός. Εγώ θέλω να πάω στο σπιτάκι μου, στην Κρήτη, ν' αράξω. Δεν θέλω να πεθάνω στο «σανίδι», δεν πιστεύω σ' αυτό.

Πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου μακριά από τη δου­λειά σου;

Στο σπίτι μου, στην Κρήτη, περνάω υπέροχα, εκεί εί­ναι καταφύγιο, εκεί γεννήθηκα, είναι το σπίτι που με­γάλωσα, μέχρι τα 18 μου... Αυτό που λέγαμε παλιά, ότι πεθαίνουμε επάνω στη σκηνή, δεν το πιστεύω, με την έννοια ότι ο θεατής δεν μπορεί να περνάει τη «δοκιμασία» από κάτω, να αναρωτιέται: «θα τα πει... δεν θα τα πει... θα πέσει... δεν θα πέσει...», αυτό εί­ναι εγκληματικό.

Διαβάστε επίσης. . .

Η Lady Gaga σόκαρε τους πάντες όταν κατά τη διάρκεια του σόου της στο Λας Βεγκας έπεσε από την σκηνή. Για προληπτικούς...
Η Elina Fedorova έχει βαλθεί να τρελάνει ...
Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησε στην Τατιάνα...