Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Πάρις Χίλτον: Δίνει 100.000 δολάρια για τους πληγέντες από τις φωτιές στο Λος Άντζελες

hilton
 clock 21:00 | 11/01/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Πάρις Χίλτον θέλησε να στηρίξει εκείνους που επλήγησαν από τις φωτιές στο Λος Άντζελες. Η «χρυσή κληρονόμος» που έχασε το σπίτι της από τις καταστροφικές πυρκαγιές, δημιούργησε ταμείο στήριξης για τους πυρόπληκτους μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της, με την ίδια να δωρίζει 100.000 δολάρια. 

Έτσι μέσα από ανάρτησή της εξομολογήθηκε πως η καρδιά της είναι δίπλα σε όλους εκείνους που επηρεάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Ως μητέρα, δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο και τον φόβο να μην έχεις ένα ασφαλές μέρος για τα παιδιά σου, γι' αυτό ξεκινώ ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης μέσω του μη κερδοσκοπικού μου οργανισμού για να στηρίξω οικογένειες με μικρά παιδιά που έχουν εκτοπιστεί. Ξεκινώ με μια προσωπική δωρεά 100.000 δολαρίων και δεσμεύομαι να διπλασιάσω κάθε επιπλέον ποσό που θα συγκεντρωθεί, έως και 100.000 δολάρια ακόμα. Αναζητώ και άλλους που θα συνεισφέρουν και θα βοηθήσουν να κάνουμε το μέρος μας», γράφει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

Στόκας: Δεν γνώριζε ότι το τραγούδι του κατατέθηκε για τον ελληνικό τελικό της Eurovision

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis