Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Παλαιολόγου: «Ήμουν στο αρχικό καστ του “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”, είχα το ρόλο που έκανε η Ελένη Ράντου»

Παλαιολόγου
 clock 22:00 | 30/05/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε συνέντευξή της μίλησε για την ταινία «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» και αποκάλυψε πως στο αρχικό καστ της σειράς, είχε το ρόλο που πήρε τελικά η Ελένη Ράντου.

«Πλέον τα περισσότερα σίριαλ είναι καθημερινά. Όταν λέγαμε παλιά ότι έχει σίριαλ έχει τηλεθέαση, εννοούσαμε πάνω από 30%. Κάτι 18% που κάνουν τώρα και πάνε καλά υποτίθεται, παλιά για εμάς δεν ήταν καθόλου καλά αυτά τα νούμερα.

Έχω κάνει μια γκεστ εμφάνιση στην ταινία «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή». Παλιά ήμουν και στο αρχικό καστ της σειράς, είχα το ρόλο που έκανε μετά η Ελένη Ράντου. Αλλά για κάποιους λόγους, δεν το έκανα», είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Φωτιάδη: Η Κρητικιά άλλαξε το όνομά της

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis