Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα: "Τα όμορφα έρχονται, όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο"
οικο
 clock 10:00 | 06/05/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε ένα Instagram story αποκαλύπτοντας ένα από τα πολλά μηνύματα που δέχεται καθημερινά, εξηγώντας πως αυτό ήταν από εκείνα που πραγματικά την άγγιξαν.

«Αθηνά μου σκέψου ότι το απόλυτο ταίρι σου διέσχισε ωκεανό, έζησε σε διπλανή χώρα για να βρεθείτε την κατάλληλη στιγμή έχοντας διανύσει ο καθένας την πορεία του. Μαγικό!!!! Συγκινούμαι απίστευτα! Να έχετε υγεία, δύναμη και να είστε ευτυχισμένοι νεραιδούλα μου!, έγραφε το μήνυμα.

«Ένα από τα χίλια (κυριολεκτικά) μηνύματά σας. Τα περισσότερα γεμάτα ευχές και τόσο όμορφα λόγια για τον Μπρούνο....με κάνετε να φουσκώνω από περηφάνια. Προσπαθώ να απαντήσω σε όλους, αλλά αυτό δεν γινόταν να μην το μοιραστώ.. με συγκίνησε. Πόσες φορές δεν το έχουμε σκεφτεί κι εμείς; Πώς καταλήξαμε να βρεθούμε σε αυτή τη ζωή μαζί. Κάρμα; Σύμπαν; Ποιος ξέρει; Κρατήστε τα μάτια ανοιχτά, το μυαλό καθαρό και την καρδιά γεμάτη αγάπη. Τα όμορφα έρχονται.. και όλα γίνονται για κάποιο λόγο», απάντησε εκείνη.

Image
οικονομακου

Διαβάστε επίσης 

Άγιος Έρωτας: Η Χριστίνα αποκαλύπτει στον Αντρέα το παράτολμο σχέδιό της για τους Ιταλούς

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis