Gossip - LifeStyle

Nίκος Μίχας: Ο γιατρός του ΕΣΥ επιστρέφει με τραγούδι

24327196_164771450794822_538854791753760768_n.jpg

Ο Νίκος Μίχας ασχολείται τα τελευταία χρόνια με την ιατρική, ωστόσο, επιστρέφει  στη μουσική μετά από 5 χρόνια,  με νέο τραγούδι! 

Μάλιστα, έγραψε και μια επιστολή καθώς οι δηλώσεις του σχεετικά με το εμβόλιο του κορωνοϊού είχαν δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις.

"Αυτές τις μέρες λόγω κάποιας ανάρτησής μου στα social media σχετικά με την πανδημία, χαμογελάω με νοσταλγία που διαβάζω σε διάφορα sites για… «εκείνο το αγόρι με τα γαλανά μάτια από το Fame Story που έγινε γιατρός» …

Δυστυχώς δεν είμαι πια αγόρι αλλά είμαι γιατρός του Ε.Σ.Υ., ευγνώμων για οτιδήποτε παραμικρό μπορώ να προσφέρω στους συνανθρώπους μου.

Έστω έναν λόγο παρηγοριάς εκεί που χρειάζεται. Στους ασθενείς ή τους συγγενείς τους.

Είμαι περήφανος σαν ένας μικρός «κρίκος» στην μεγάλη αλυσίδα όλου του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού της χώρας που ειδικά τώρα δοκιμάζεται στα όρια της ανθρώπινης αντοχής.

Τον σεβασμό μου προς όλους.

Όμως αυτό το αγόρι με τα γαλανά μάτια, παρόλο που έγινε πρόσφατα και πατέρας, εξακολουθεί να ροκάρει ζωντανό μέσα μου. Αlive and kicking με τσιγκλάει, γιατί πάντα θέλει κάτι να μου πει.

Κι έτσι μετά από 5 χρόνια το “άφησα” να ηχογραφήσει αυτό το τραγούδι για να μας πει ό,τι γουστάρει. «Σε ό,τι στην σπάει να κλείνεις το μάτι και ό,τι αξίζει να το αγαπάς»

…Δεν κάνω comeback, δεν έφυγα ποτέ, γιατί η μουσική είναι πάντα μέσα μου. Ζωή κι «ιατρικό» οξυγόνο.

Θυμάμαι με ευγνωμοσύνη εκείνα τα υπέροχα νεανικά μας χρόνια στο Fame Story με όλα τα παιδιά. Ειδικά μετά το «παιχνίδι», όταν βγήκαμε οn tour σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Που ανεβαίναμε στην σκηνή για ένα ξέφρενο πάρτι, ροκάραμε και γλεντάγαμε με χιλιάδες συνομήλικά μας παιδιά στις κερκίδες.

Να ανάβουν φωτιές. Ή αλλιώς… “Δωσ’ μου αναπτήρα να βάλω φωτιά στην βολίδα απ’ την κερκίδα εγώ αρχηγός των τρελών”.

Εύχομαι υγεία, κουράγιο και δύναμη σε όλους. Να αγαπάμε τους ανθρώπους γύρω μας και να ακούμε πολλή μουσική που εξημερώνει τα ήθη, κατευνάζει τα πάθη κι ενεργοποιεί με ωραία συναισθήματα τον νου μας.

Καλή ακρόαση!"

Άκουσε εδώ το τραγούδι του 

 

Gossip - LifeStyle

Μαγγίρα: «Πέρασα κορωνοϊό, ήθελα να κοιμάμαι συνέχεια»

maggira1.jpg

Η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπη Πάμε Δανάη και μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό.

«Ευτυχώς ήμουν τυχερή και δεν ταλαιπωρήθηκα. Δεν έκανα ποτέ πυρετό, ούτε δέκατα, είχα απλά κομμάρες κι ήθελα να κοιμάμαι συνέχεια»., δήλωσε η ίδια.

Στη συνέχεια μίλησε για την σχέση που έχει με την κόρη της και την προσωπική της εμπειρία με την μητρότητα.

«Το πως είμαι σαν μητέρα πρέπει να το πει το παιδί μου, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτά που λέω εγώ συνάδουν με αυτά που λέει η Λήδα» είπε ενώ διηθήθηκε κι ένα περιστατικό που έζησε στις ΗΠΑ, όταν μια καθηγήτρια της κόρης της την ευχαρίστησε για τον τρόπο που έχει μεγαλώσει το παιδί της.

 

 

Διαβάστε επίσης 

Αγγελίδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του κάνοντας απολογισμό του τροχαίου