Η Αγγελική Νικολούλη ξεκινά την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 23:20». Με αφορμή την πρεμιέρα της η δημοσιογράφος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό OK και αποκάλυψε τι της έλεγε ο κόσμος που την συναντούσε.
«Μιλήσαμε για υποθέσεις, για τις ομορφιές του τόπου τους, μέχρι και για χορό με σήκωσαν. Με βλέπουν χρόνια τώρα ως δικό τους άνθρωπο. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να εισπράττεις την αγάπη από πρόσωπα που συναντάς για πρώτη φορά. Είναι ένα από τα θετικά στοιχεία της δύσκολης δουλειάς του Τούνελ. Όλοι βέβαια με ρωτούσαν για την πολύκροτη ιστορία της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα».
Πολύ λογικό. Και εσύ εξάλλου κλείνοντας την περσινή σεζόν είχες απευθύνει το δικό σου μήνυμα στη μητέρα από την Πάτρα. Υπήρξε κάποια αντίδραση έπειτα;
«Στην παρούσα φάση δεν θα αναφερθώ σε αυτή την υπόθεση, που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, την οποία όλοι εμπιστευόμαστε. Εγώ και εκείνη πάντως ξέρουμε…», είπε η γνωστή δημοσιογράφος.
Διαβάστε επίσης
Χαμπέρη για Αχιλλέα Μπέο: «Μου στέλνουν υβριστικά μηνύματα γιατί έβαλα υποψηφιότητα μαζί του»
Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ με τον θάνατό της!