Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Μουγκοπέτρος: Έπαιξε για πρώτη φορά κλαρίνο τέσσερις μήνες μετά τον ακρωτηριασμό του
μουγκοπέτρος
 clock 17:00 | 15/08/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Άρης Μουγκοπέτρος  έπιασε σήμερα για πρώτη φορά το κλαρίνο και έπαιξε ένα τραγούδι καθώς ήταν το τάμα που ο ίδιος είχε κάνει στην Παναγιά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από κροτίδα.

«Καλημέρα σε όλους, χρόνια πολλά. Βοήθειά μας η Παναγία. Είμαι ο Άρης Μουγκοπέτρος και είχα τάξει στην Παναγία πως – εφόσον ζήσω μετά από αυτή την περιπέτεια – στις 15 Αυγούστου θα παίξω ένα τραγούδι για χάρη της κι ας είναι με το ένα χέρι μου.

Θα είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω να παίξω κλαρίνο κι επειδή σας έχω πει στο παρελθόν ότι αυτή η σύνδεση που υπάρχει με εμένα και με εσάς μόνο τυχαία δεν είναι, θα ήθελα κι αυτό να το κάνουμε μαζί

Συγχωρέστε με για κάποιο λάθος, είναι η πρώτη φορά που θα παίξω μετά από 4 μήνες. Χρόνια πολλά σε όλους», είπε συγκινημένος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άρης Μουγκοπέτρος (@aris_mougopetros)

Διαβάστε επίσης

Ναταλία Λιονάκη: Η νέα ζωή της μοναχής Φεβρωνίας και ο λόγος που κλείστηκε σε μοναστήρι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis