Στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» φιλοξενήθηκε σήμερα ο Μιχάλης Μητρούσης και μίλησε για το τροχαίο που είχε πριν λίγο καιρό. Αναφερόμενος στη στιγμή του ατυχήματος, περιέγραψε τη σκληρή εμπειρία του.
«Με εμβόλισε και με πέταξε στον αέρα. Μου έφυγε το κράνος, έπεσα κάτω και σύρθηκα. Πήγαινα με 40 χιλιόμετρα. Τρεις μήνες ήμουν κλινήρης στο σπίτι. Το τροχαίο μου έκανε μεγάλη ηθική βλάβη, αισθάνθηκα άχρηστος», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στη σύντροφό του, η οποία στάθηκε στο πλευρό του τις δύσκολες στιγμές:
«Αν δεν είχα τη σύντροφό μου, δεν θα τα έβγαζα πέρα. Τελειώνει σε λίγο καιρό με τις φυσιοθεραπείες. Μου πρότειναν το καλοκαίρι να περπατάω μέσα στη θάλασσα. Έχασα μια δουλειά λόγω του τροχαίου».
Διαβάστε επίσης
Μουγκοπέτρος: Έρχονται τεχνητά μέλη από την Αμερική για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του