Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
MasterChef: Η μαύρη ποδιά αποδείχθηκε μοιραία και την έστειλε πρώτη εκτός διαγωνισμού
μσ
 clock 11:00 | 06/02/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Στον… τάκο για την κόκκινη μπριγάδα βρέθηκαν τρεις παίκτες του MasterChef, ο λόγος για τον Χρήστο, την Ιωάννα και τον Ιωάννη. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι του MasterChef προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να “κερδίσουν” τους τρεις σεφ και κριτές του διαγωνισμού με το πιάτο που θα τους παρουσίαζαν στη δοκιμασία.

Εκείνος που κατόρθωσε να ανέβει, πρώτος, στον εξώστη ήταν ο Χρήστος με αποτέλεσμα να αφήσει τους έτερους δυο υποψήφιους να καρδιοχτυπούν για τη βαθμολογία των κριτών. 

Εκείνος που κατόρθωσε να ανέβει, πρώτος, στον εξώστη ήταν ο Χρήστος με αποτέλεσμα να αφήσει τους έτερους δυο υποψήφιους να καρδιοχτυπούν για τη βαθμολογία των κριτών. 

Διαβάστε επίσης 

«Πρωταγωνίστρια» η Παπαρίζου σε νυχτερινό κέντρο της Ταϊλάνδης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis