Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Μαλέσκου: «Το 2024 βάλθηκε να σημαδέψει το μέσα μου πένθος και πόνο»

μαλεσ
 clock 16:00 | 30/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μία ανάρτηση για τη χρονιά που πέρασε, αφορμή γι’ αυτό στάθηκε μια νέα απώλεια που έμελλε να πληγώσει συναισθηματικά.

«Το βίντεο αυτό σκόπευα να το ανεβάσω εμπλουτισμένο με γιορτινές εικόνες. Ήταν από την επίσκεψη μας στο κτηνιατρείο όπου είχαμε πάει τον μικρό Danorito για εξετάσεις. Κι όσο περιμέναμε, η μικρούλα μου «βοηθούσε» την Ιωάννα στη γραμματεία».

«Θυμάμαι πόσο ανακουφισμένη έφυγα εκείνο το βράδυ, γνωρίζοντας ότι θα κάνουμε την αγωγή και ο μικρούλης θα πάρει τα πάνω του. Όλα πήγαιναν καλά ώσπου, λίγες μέρες μετά, η μοίρα έπαιξε το δικό της παιχνίδι. ο 2024 βάλθηκε να σημαδέψει το μέσα μου με πένθος και πόνο. Ξαφνικές απώλειες και ηχηρές απώλειες. Κι αν όλα γίνονται για κάποιο λόγο, άραγε θα τον μάθουμε ποτέ;» αναρωτήθηκε.

Image
μαλεσκου

Διαβάστε επίσης

Αυτά τα πρόσωπα αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google το 2024

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis