Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Καπουτζίδης: "Δεν μου λείπει η υποκριτική, θέλω να αφοσιωθώ αποκλειστικά και μόνο στο γράψιμο"
καπουτζίδης
 clock 12:00 | 01/11/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο Women Only και μιράστηκε ότι έχει ανάγκη από περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε να βρίσκεται πιο συχνά στο σπίτι του στην Αίγινα.

«Δεν μου λείπει η υποκριτική. Γενικότερα αλίμονο και αν μου έλειπε κάτι φέτος. Αν μου λείπει κάτι είναι περισσότερος ελεύθερος χρόνος, περισσότερη Αίγινα. Είμαι χαρούμενος με όσα ζω φέτος, το απολαμβάνω αλλά δεν έχω ανεξάντλητη ενέργεια. Ήταν πολλά», ανέφερε ο ίδιος.

Όσον αφορά στην επιτυχία του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογήθηκε ότι λόγω της απήχησης του σίριαλ, το βάρος που ένιωθε ήταν τεράστιο. 

«Υπήρχε ένα τεράστιο βάρος. Δεν είχα άλλα πράγματα τότε ίσως, δεν είχα να δώσω τίποτα ήμουν κουρασμένος, είχα ανθρώπους που περίμεναν κάτι να δώσω», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης

Tανιμανίδης: «Εμείς δεν είχαμε άδεια, θεωρείται τρομοκρατική ενέργεια και μας βάζουν στα κρατητήρια»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis