Ο Βασίλης Καλλίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ώρα για ψυχαγωγία» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.
«”Με την Ελένη Μενεγάκη μπήκα με τηλεφώνημα από την παραγωγή, “κεριά και λιβάνια”, με ρώτησε τι ζώδιο είμαι στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα. Μου έλεγε “όχι, τώρα θα τηγανίσουμε αυγά”, ενώ εγώ ήθελα να τελειώνουμε», είπε ακόμα.
«Αν με ήθελαν και η Φαίη Σκορδά και η Ελένη Μενεγάκη, την ίδια ώρα και με τα ίδια λεφτά, θα πήγαινα με όποια έχει τα καλύτερα εμπορικά. Αν ερχόταν και η Κατερίνα Καινούργιου, θα πήγαινα σε όποιον μου δώσει τα περισσότερα λεφτά. Απαντάω με αφοπλιστική ειλικρίνεια», πρόσθεσε
Τι είπε για την αποχή του από την τηλεόραση; «Δεν είμαι απ’ αυτούς που, όταν λείπει από την τηλεόραση, λέει “ησύχασα”. Εγώ δεν ησύχασα, θέλω να βγαίνω στην τηλεόραση, μ’ αρέσει πάρα πολύ η τηλεόραση. Δεν μ’ αρέσει να με βλέπω, μ’ αρέσει το γύρισμα. Να πάρω τηλέφωνο για δουλειά δεν το κάνω, όχι γιατί δεν θέλω, αλλά γιατί ντρέπομαι. Όσο τρελιάρης κι αν φαίνομαι, είμαι πολύ ντροπαλός»
Διαβάστε επίσης
Αλεξανδράκη: "Έκανα κακό στον εαυτό μου, είπα στην Ιωάννα Τούνη ότι θα πηδήξω από το μπαλκόνι της"