Gossip - LifeStyle

Κάκκαβα: Ποζάρει και μας δείχνει τις ατέλειές της

goudaras-kakkava.jpg

Η Ναταλί Κάκκαβα  κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και μοιράστηκε με τους ακολούθους της τις ατέλειές της.

“Ε ναι λοιπόν...είναι ακριβώς το ίδιο πρόσωπο...Αριστερά εγώ, όπως ξυπνάω το πρωί και δεξία όπως με μεταμορφώνουν τα μαγικά χέρια επαγγελματιών μακιγιέζ και κομμωτών στο @kalokairi_not Ένα μεγάλο μπράβο στη @mairiboo που μίλησε για την ευθύνη που έχουμε όσοι εκτιθέμεθα όσον αφορά στην αψεγάδιαστη εικόνα που θέλουμε να περνάμε προς τα έξω...Εγκλωβιζόμαστε σε μια διαρκή προσπάθεια να ωραιοποιήσουμε την εικόνα μας.. Γιατί? Μήπως δεν μας αρέσει ο πραγματικός εαυτός μας? Μήπως δεν θέλουμε να προβάλουμε την αληθεια μας?Μήπως μας έχουν πείσει πως δεν θα ανεβασουμε followers αν δεν προβάλουμε μια αψεγάδιαστη και χιλιορετουσαρισμενη φωτογραφία μας? Το ερώτημα όμως είναι άλλο.. Αν δεν αρέσουμε εμείς πρώτα στον εαυτό μας..Πώς περιμένουμε να αρέσουμε στους άλλους? Αν όλη μέρα ψάχνουμε την τελεια λήψη και την τέλεια φωτογραφία, πως νιώθουμε το βράδυ που κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη.. Λοιπόν κορίτσια μου αγαπήστε τις ατέλειες σας και όπως έλεγε η μεγάλη Δήμητρα Γαλάνη ..Σ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε..”, ;έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ε ναι λοιπόν...ειναι ακριβώς το ίδιο πρόσωπο...Αριστερά εγώ,όπως ξυπνάω το πρωι και δεξία όπως με μεταμορφώνουν τα μαγικά χέρια επαγγελματιών μακιγιέζ και κομμωτών στο @kalokairi_not Ένα μεγάλο μπράβο στη @mairiboo που μίλησε για την ευθύνη που έχουμε οσοι εκτιθέμεθα όσον αφορά στην αψεγάδιαστη εικόνα που θέλουμε να περνάμε προς τα έξω...Εγκλωβιζόμαστε σε μια διαρκή προσπάθεια να ωραιοποιήσουμε την εικόνα μας..Γιατί?Μήπως δεν μας αρέσει ο πραγματικός εαυτός μας? Μήπως δεν θέλουμε να προβάλουμε την αληθεια μας?Μήπως μας έχουν πείσει πως δεν θα ανεβασουμε followers αν δεν προβάλουμε μια αψεγάδιαστη και χιλιορετουσαρισμενη φωτογραφία μας? Το ερώτημα όμως είναι άλλο.. Αν δεν αρέσουμε εμείς πρώτα στον εαυτό μας..Πώς περιμένουμε να αρέσουμε στους άλλους? Αν ολη μερα ψάχνουμε την τελεια λήψη και την τέλεια φωτογραφία,πως νιώθουμε το βραδυ που κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη.. Λοιπόν κορίτσια μου αγαπήστε τις ατέλειες σας και οπως έλεγε η μεγαλη Δήμητρα Γαλανη ..Σ όποιον αρέσουμε,για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις

Gossip - LifeStyle

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την αγαπημένη του Τασούλα

185a9b4c-lazopoulos.jpg

Ο Λάκης Λαζόπουλος προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο Πρώτο Θέμα για την αγαπημένη του Τασούλα που “έφυγε” από τη ζωή πριν ένα χρόνο.

«Το βιβλίο είναι για τη γυναίκα μου, την Τασούλα. Είχα ανάγκη όταν “έφυγε” να γράψω ότι υπήρχε μέσα μου για να μεταφέρω τη φωνή εκείνης που είχε υποστεί όλο αυτό. Επίσης, μέσα από αυτό να δω πώς ακριβώς σκεφτόμουν, τι σήμαινε για μένα όλη αυτή η διαχείριση από τη μία του πολέμου και από την άλλη αυτής της ακραίας κατάστασης με την ασθένεια. Ένιωθα πραγματικά πολύ περίεργα εκείνη την περίοδο, σα να είχα βάλει ένα σκιάχτρο σε ένα αμπέλι και να παρακολουθούσα όλους να βαράνε και εγώ να είμαι μόνος μου κάπου μακριά.

Ωστόσο, έμαθα πολλά πράγματα μέσα από αυτή την επώδυνη διαδικασία και ακόμα και μέσα από τη θεραπεία της Τασούλας προσπάθησα να κρατήσω πράγματα που θα μπορούσαν, ειδικά όσον αφορά τη θεραπευτική μέθοδο, να βοηθήσουν άλλους ασθενείς. Η ίδια άλλωστε το ήθελε, εφόσον πετύχαινε σε κάποιο βαθμό, να βοηθηθεί όσο γινόταν περισσότερος κόσμος. Παράλληλα βέβαια βγήκαν πολλά πράγματα στην πορεία που ούτε καν μπορούσα να φανταστώ, όπως το ότι η Τασούλα μού έγραφε, όλα αυτά τα χρόνια, γράμματα τα οποία δεν είχα δει ποτέ και ποτέ δεν μου τα έστειλε. Τα βρήκα όλα μαζεμένα σάμπως να ήξερε, ή μάλλον ήταν βέβαιη, ότι θα “έφευγε” πριν από εμένα και ήθελε να τα διαβάσω. Εκεί βρήκα πράγματα που δεν περίμενα με τίποτα ότι θα βρω.

Δεν ήξεραν καν ότι υπήρχαν πράγματα που ένιωθε και ποτέ δεν εξέφραζε: είδα να επαναλαμβάνει φράσεις ανήκουστες, να γράφει πράγματα που ούτε φανταζόμουν. Δεν μπορούσα να συνέλθω, ήμουν κλεισμένος επί 15 μέρες και διάβαζα. Δεν ήξερα καν ότι είχε ένα τέτοιο κομμάτι γιατί θεωρούσα ότι είχαμε έναν τρόπο να μιλάμε, να συνεννοούμαστε και ξαφνικά είδα έναν άνθρωπο που δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει.

Ήταν σαν να άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο, γι’ αυτό και θέλω το βιβλίο αυτό να έχει τη δική της φωνή, να ακουστούν αυτά τα λόγια που, όσο δύσκολα και αν φαντάζουν για μένα, είναι αληθινά. Δεν θα φοβηθώ λοιπόν να τα αφήσω τα γράμματα αυτά και να της επιτρέψω να μου απευθύνει τόσο σκληρά το λόγο, γιατί αλλιώς δεν θα ήμουν αληθινός. Όσο πιο αληθινά είναι αυτά, τόσο πιο πολύ θα καταλάβουν τι έχει τραβήξει αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου. Γιατί η Τασούλα τα πέρασε όλα αυτά επιλέγοντας να ζήσει με έναν άνθρωπο σαν κι εμένα.

Δεν χωρίστηκαν οι ζωές μας. Η σχέση μας μεταμορφωνόταν, αλλά ποτέ δεν έσπασε γιατί πάντα υπήρχε αγάπη. Σαν να υπήρχε ένας μαγνήτης που μας τραβούσε, κάνοντάς μας να επιστρέφουμε, όπως τα μέταλλα που δεν χάνουν ποτέ τον μαγνητισμό τους. Αυτό είναι που με κατηύθυνε  και τώρα ώστε να μη χάσω τον προσανατολισμό μου, αφήνοντας να ακουστούν τόσο προσωπικά πράγματα. Θεώρησα ότι είναι η ευκαιρία να ακουστεί εκείνη που δεν ήθελε να ακουστεί ποτέ, που πάντοτε ήθελε να κρατάει την ανωνυμία», είπε ο ίδιος.