Άνοιξε η διαθήκη της αξέχαστης Καίτης Γκρέυ και η αείμνηστη τραγουδίστρια άφησε την περιουσία της στον εγγονό της και αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη, Κωνσταντίνος.
Ο δικηγόρος του εγγονού της Καίτης Γκρέϋ, Όθωνας Παπαδόπουλος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το περιεχόμενο της διαθήκης.
Όπως ανέφερε, η τραγουδίστρια δεν έκανε καμία αναφορά στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της.
Η Καίτη Γκρέυ σημείωσε μέσα στη διαθήκη της ότι είχε ήδη προσφέρει υλικά αγαθά στα παιδιά της όσο ζούσε.
Και πρόσθεσε ο δικηγόρος: «Ο εγγονός (Κωνσταντίνος Ηλιάδης) της ήταν στο πλευρό της μέχρι την τελευταία στιγμή και τη στήριξε όσο κανείς άλλος».
Mάλιστα, ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης είναι ο αποκλειστικός κάτοχος των πνευματικών της δικαιωμάτων, τα οποία είναι «εξαιρετικά χαμηλά» για μία ερμηνεύτρια με την πολιτισμική προσφορά της Καίτης Γκρέυ.
Και πρόσθεσε ο Όθωνας Παπαδόπουλος ότι ο γιος της Καίτης Γκρέυ έχει δικαίωμα να προσβάλει τη διαθήκη, όμως έχει πιστοποιηθεί το γνήσιο της υπογραφής της και υπήρχαν μάρτυρες όταν την συνέταξε.
Διαβάστε επίσης