Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Η παράκληση της μητέρας της Μυρσίνης
arnaouti.jpg
 clock 20:00 | 24/02/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Μέσα από ένα post στο facebook αναφέρεται ότι η Μυρσίνη Αρναούτη - η κοπέλα που τραυματίστηκε πιο σοβαρά, όταν συνέβη το τροχαίο δυστύχημα και ο Παντελής Παντελίδης δυστυχώς έχασε τη ζωή του -  είναι καλύτερα στην υγεία της και σήμερα οι γιατροί θα προσπαθήσουν να την ξυπνήσουν και η μητέρα της κάνει μία παράκληση.

Συγκεκριμένα αναφέρει φίλη της που είναι στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η Μυρσίνη:

«Επειδη ειναι παρα πολυ άσχημο να γράφονται πραγματα που δεν ισχύουν οσο αφορά το θεμα υγείας της Mina Gemini Arnaouti εχω να πω το εξής,Η μικρη μας ειναι πολυ καλυτερα και σημερα θα προσπαθήσουν οι γιατροί να την ξυπνήσουν.
Δεν υπαρχει κανενα απόλυτος πρόβλημα με πυρετούς παρα μονο με την λοίμωξη που προσπαθούν οι γιατροί να πολεμήσουν.
Ειναι πολυ καλύτερα...
Η παράκληση της μαμάς της ειναι να σταματήσουν να γράφονται ψεματα και πραγματα για δήθεν ενδιαφερον απο "Τρίτους που θα επρεπε να ειναι διπλα στην μινα και στην ιδια"
Σεβασμός στην Μινα και στην μητέρα της που προσπαθεί καθημερινά να πολεμάει περα απο την υγεια του παιδιου της και με τα οσα γράφονται...»

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis