Η Μέριλ Στριπ και η Άννα Γουίντουρ ποζάρουν μαζί στο εξώφυλλο της «Vogue» για τον Μάιο, όπου συζητούν με συντονίστρια την Γκρέτα Γκέργουιγκ, για τη μόδα και φυσικά για την ταινία «Ο Διάβολος Φοράει Prada 2» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 30 Απριλίου.
Τη φωτογράφιση των δύο γυναικών ανέλαβε η Άνι Λίμποβιτς και η Γκρέις Κόντινγκτον το styling. Στο editorial, η Κλόι Μαλ αποκάλυψε ότι η Άννα Γουίντουρ αρχικά αρνήθηκε, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο «δεν είναι ακριβώς το στιλ της», πριν τελικά δεχτεί.
«Αυτό που μου άρεσε στην πρώτη ταινία είναι ότι έδειξε πόσο μεγάλη βιομηχανία είναι η μόδα», σημείσωσε η Άννα Γουίντουρ. «Είναι μια πραγματική οικονομική δύναμη με παγκόσμιες προεκτάσεις», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Ο Σταύρος Ξαρχάκος δημιούργησε τραγούδι με τον 9χρονο γιο του