H Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου μίλησε στο Astra TV για την εμπειρία της σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη όταν ήταν μόλις παιδί, από συνεργάτη του πατέρα της.
«Αυτός έμπαινε στο σπίτι, είχε θράσος δηλαδή, εγώ ήμουν πολύ μικρή, πήγαινα στο δημοτικό. Ερχόταν στο δωμάτιό μου και τριβόταν πάνω μου. Χωρίς να γίνει τίποτα περισσότερο. Αλλά είχε αυτή τη δυναμική πάνω μου, εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι και ντρεπόμουν να το πω μετά στους γονείς μου», είπε χαρακτηριστικα.
«Επειδή ήμουν γενικά πολύ ατίθαση, ντρεπόμουν να το πω στους γονείς μου, γιατί δεν θα με πίστευαν. Αυτός ο άνθρωπος συνέχισε να εργάζεται για τον πατέρα μου πολλά χρόνια, δεν το είπα ποτέ, εγώ ντρεπόμουν μια ζωή γιατί τον έβλεπα συνέχεια στο γραφείο, ντρεπόμουν να ντυθώ. Αυτό το βίωνα για πολλά χρόνια».
«Ο πατέρας μου το είδε στα social, κάποια στιγμή έγινε μια κουβέντα και κάπως αναφέρθηκε. Του είπα ποιος είναι αυτός, έμεινε και ήταν σαν να μην με πίστευε. Δύσκολο να το πιστέψεις. Πιστεύω ότι δεν ήθελε να πιστέψει ότι συνέβη αυτό από στενό του συνεργάτη. Στον πατέρα μου ακόμα και σήμερα ντρέπομαι, δεν νιώθω άνετα με το κορμί μου και να ντυθώ κάπως πιο προκλητικά, νιώθω συστολή».
Διαβάστε επίσης
Ο Νίκος Μουτσινάς κι επισήμως θα παρουσιάσει το Lingo στο Star