Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Η εντυπωσιακή αλλαγή της Έλενας Ακρίτα στα μαλλιά της!

akrita.jpg
 clock 11:00 | 25/10/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Έλενα Ακρίτα αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνισή της και να επιστρέψει στο look που είχε υιοθετήσει την εποχή της επιτυχημένης εκπομπής «Αδύναμος Κρίκος», έτσι έκοψε τα μαλλιά της στο παλιό κοντό αγορίστικό κούρεμά της.

Μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί την αλλαγή και με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο facebook, αναρτώντας μια φωτογραφία και γράφοντας ως λεζάντα:

«Με καινούργιο… μαλλί. Τραβηγμένη με λιακάδα χτες, 21/10/2015 από τον υπέροχο φωτογράφο και συνάδελφο στα ‘Νέα’, Κώστα Κατσιγιάννη».

Δείτε την αλλαγή της:

akrita.jpg

akrita.jpg, by mariak

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis