Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Χρήστος Μάστορας: «Ντρεπόμουν να πάω μέχρι το περίπτερο»
μαστορας
 clock 20:00 | 29/04/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχωρά ο Χρήστος Μάστορας με αφορμή την κυκλοφορία του live album από τη συναρπαστική και sold out συναυλία που έκαναν οι ΜΕΛISSES στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ένα μοναδικό αφιέρωμα στα ελληνικά συγκροτήματα που έχουν αφήσει εποχή.

Ο Χρήστος Μάστορας, ο πολυτάλαντος frontman του no1 ελληνικού συγκροτήματος τα τελευταία 10 χρόνια, αναφέρει:

«Όταν ήμουν πιτσιρικάς, ντρεπόμουν να πάω μέχρι το περίπτερο να πάρω τσιγάρα στον πατέρα μου. Έστελνα τον κολλητό μου να μου πάρει κάτι να φάω από το κυλικείο. Στην παρέα πρώτος όμως. Γελωτοποιός και διασκεδαστής. Ατρόμητος και μάγκας. Ψεύτικες ραδιοφωνικές εκπομπές, θρίλερ με τη βιντεοκάμερα και φάρσες στα τηλέφωνα -χωρίς αναγνώριση κλήσεων τότε- με τους μαντράχαλους δίπλα να γελάνε. Με την παρέα αρχηγός, αλλά μοναχός μου ένα στρείδι ερμητικά κλειστό.

Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη στις παρέες που έγραψαν ιστορία και που είμαι σίγουρος ότι αποτελούνταν από ντροπαλά ευαίσθητα τυπάκια σαν εμένα, που έψαχναν την αγέλη τους. Αυτές οι παρέες μού έμαθαν τη μουσική μέσα από κασέτες και cd δανεικά και με βοήθησαν να βγω με την κιθάρα μου απ’ το κλειδωμένο μου δωμάτιο, να αναζητήσω κι άλλες σαν την αντικοινωνικά εύθραυστη ψυχή μου. Τις βρήκα στα δεύτερα διασημότερα μουσικά έντομα, τις ΜΕΛΙSSES».

Διαβάστε επίσης 

Σάκης Ρουβάς: «Ήθελα να κερδίζω, να είμαι Νο1, είναι πολύ λάθος αυτό τελικά»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis