Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Γρηγοριάδης για Παπαδάκη: «Υπήρχαν κροκοδείλια δάκρυα στην κηδεία του»
παπαδακης
 clock 22:00 | 15/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης μίλησε στην εκπομπή του Star για τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε και μου είναι δύσκολο να μιλήσω σε παρελθοντικό χρόνο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που τα τελευταία 6 χρόνια του Καλημέρα Ελλάδα, ήμουν εκεί. Ήμουν εκεί την τελευταία ημέρα. Έχω κάτι μηνύματα που ανταλλάσσαμε και αρνούμαι να τα σβήσω από το κινητό μου. Ο Γιώργος ήταν επαγγελματίας και σεβαστικός σε όλους. Αυτά έχω κρατήσει από εκείνον, αυτό έχω μάθει από εκείνον», είπε αρχικά ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Και έπειτα πρόσθεσε: «Φυσικά και υπήρχαν κροκοδείλια δάκρυα στην κηδεία του. Το ό,τι έχουν ακουστεί, ειπωθεί και γραφτεί διάφορα για τον Γιώργο Παπαδάκη δεν γίνεται να τα ξεχάσουμε, μπορεί όμως να δώσουμε άφεση αμαρτιών».

Διαβάστε επίσης 

Χειλάκης: "Το νέο έτος με βρήκε με ένα θέμα υγείας, είναι δύσκολα τα πράγματα"

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis