Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Γερασιμίδου για Λαζόπουλο: «Έκανα ένα ξεκαθάρισμα συγγενειών»

lazo.jpg
 clock 14:00 | 29/11/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Eλένη Γερασιμίδου έκανε νέες δηλώσεις της στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» για τον πρώην φίλο της, Λάκη Λαζόπουλο και για ποιον λόγο οι δυο τους δεν διατηρούν φιλικές σχέσεις.

«Έχει προκύψει θέμα. Εγώ έκανα ένα ξεκαθάρισμα συγγενειών και να τελειώσουμε εδώ. Θέμα εγώ δεν θέλω να γίνομαι τη στιγμή που υπάρχουν τόσα ζητήματα. Το τι φιλία υπήρχε, ας το ψάξει και αυτό ο κόσμος. Εγώ έκανα μια αποκατάσταση των πραγμάτων και είπα αυτά που πιστεύω. Είπα ότι τον θαυμάζω, ότι συνεργαστήκαμε πολύ καλά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί, μόνο τα πρώτα χρόνια, οπότε καμία φιλία δεν έχει χαλάσει».

Για το αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του απαντά «Δεν είναι θέμα να ξεχάσουμε τίποτα. Εάν με ζητούσε να συνεργαστώ μαζί του σε μία ταινία ή όπως έκανα και έπαιξα μαζί του στο ‘Διά ταύτα’ και δεν είχε να κάνει με τη σατιρική του εκπομπή, για να μην βρεθώ σε αυτή τη δύσκολη θέση που βρίσκομαι κάθε φορά που κατηγοράει το ΚΚΕ, βεβαίως, γιατί όχι. Εγώ δεν αποκλείω τις δουλειές. Αυτό έλειπε, να λέω ‘όχι’ σε δουλειές. Συνεργαζόμασταν τόσα χρόνια, δεν πηγαίναμε περίπατο».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis