Η Άννα Φόνσου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη και του Κρατερού Κατσούλη και μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και εξήγησε για ποιον λόγο δεν θέλει να πηγαίνει σε γιατρούς.
«Ήμουν φανατική θαυμάστρια της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μαθαίνω πού μένει, πάω, μου ανοίγει η μαμά της και με ρωτάει ποια είμαι. Τότε η Αλίκη είπε να μπω μέσα στο σπίτι. Μπαίνω ντυμένη σαν τη Βουγιουκλάκη. Της είπα: Βλέπετε ότι μπορεί να έχω πει εγώ ότι δεν σας ξέρω; Με αγκάλιασε και δε χωρίσαμε ποτέ. Ήμασταν άλλου είδους φίλες με την Αλίκη. Στις πιο δύσκολές μου στιγμές ήταν πλάι μου. Δεν έπαιξα μαζί της, ούτε να με προβάλλει… Δεν χρειαζόταν κιόλας! Ήταν παρεξηγημένη η Αλίκη, καρκινάκι. Η Αλίκη θα ζούσε αν δεν είχε τη μανία να μην κακοκαρδίσει τους θαυμαστές της. Δεν είναι απαραίτητο να αρέσουμε σε όλους. Της άρεσε να έχει ανθρώπους δίπλα της που διαφωνούσαν μαζί της, για να τους πείσει να την αγαπήσουν» σημείωσε η Άννα Φόνσου.
«Όταν μεγαλώνει ένας άνθρωπος, δεν κάνει όνειρα. Από εδώ και πέρα πρέπει να λες ότι το καλύτερο που θες να σου συμβεί, είναι να έχεις καλές εξετάσεις. Στους γιατρούς δεν πάω, αλλά με υποχρεώνουν! Δεν πάω γιατί θα μου βρει διάφορα… Όλοι γράφουν… Γράφουν… Άδεια ταφής θα πάρω! Δε μπορώ να πηγαίνω στους γιατρούς, γιατί από τη στιγμή που δουλεύω τόσες ώρες την ημέρα…».
Διαβάστε επίσης
Τερλέγκας: "Αν είναι να παρεξηγηθώ επειδή αγαπάω τον Χριστό τότε ας γελάνε"