Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

«Εθισμένη» στις πλαστικές επεμβάσεις η Μεγκ Ράιαν

megh
 clock 22:00 | 22/03/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Μέγκ Ράιαν σχολιάστηκε έντονα στα φετινά Όσκαρ. Η μεταμόρφωσή της από τις πλαστικές έκαναν άπαντες να μιλούν για την… μετάλλαξή της. Πλαστικοί χειρουργοί που μίλησαν στο Radar Online εκτιμούν ότι η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει.

«Το πρόσωπό της μοιάζει με παγωμένη μάσκα και τα ζυγωματικά της είναι υπερβολικά τονισμένα», σχολιάσαν.

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Τζαβάντ Σατζάν από το Σιάτλ ανέφερε: «Πιθανότατα έχει κάνει βλεφαροπλαστική στο κάτω βλέφαρο, αλλά η επέμβαση φαίνεται να έχει αποτύχει».

Ο πλαστικός χειρουργός Νίκολας Τζόουνς από την Ατλάντα συμφώνησε ότι η Μεγκ Ράιαν έχει κάνει πολλές αισθητικές επεμβάσεις ενώ ο χειρουργός Δρ. Τζόναθαν Κάπλαν από το Σαν Φρανσίσκο, είπε πως: «Όταν βασίζεσαι υπερβολικά στα fillers, το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ φουσκωμένο πρόσωπο»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meg Ryan (@megryan)

Διαβάστε επίσης

Χριστίνα Μπόμπα: Μιλά για την απόφασή της να αφήσει τη δουλειά της όταν γνώρισε τον Τανιμανίδη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis