Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Εγκαταλείπει την Ελλάδα και την Σολωμού ο Πάνος Μουζουράκης
8999_panos_moyzoyrakis_maria_solomoy_20112012.jpg
 clock 11:00 | 25/03/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως θα εγκαταλείψει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την επί σχεδόν έξι χρόνια σύντροφό του, Μαρία Σολωμού, καθώς ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική.

«Αν όλα πάνε καλά, τον Ιούλιο θα βγει η πράσινη κάρτα και από Σεπτέμβρη θα φύγω για Αμερική, εκεί θα πάω να δοκιμαστώ. Τώρα νιώθω πιο έτοιμος, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Με όσους παραγωγούς έχω μιλήσει μου είπαν “οκ, κάτι έχεις εσύ”. Λες και με έπεισαν να το κάνω. Θα το κάνω κι ό,τι βγει!», είπε ο ίδιος.

Όσο για το μέλλον της σχέσης τους;

«Σε ό,τι αφορά στη σχέση μου με τη Μαρία, δεν ξέρω τι θα γίνει. Για να είμαι ειλικρινής, όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε περάσει πολλά, δεν γνωριστήκαμε χθες. Εύχομαι να το περάσουμε κι αυτό! Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη Μαρία, δεν θέλω να τη χάσω κι ούτε περνάει αυτό από το μυαλό μου! Όμως θέλω και να πάω παρακάτω, να δοκιμαστώ, να κάνω το επόμενο βήμα. Κι ό,τι γίνει…»,εξήγησε.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis