Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Έφη Αλεβίζου: Η μάχη με την κακοήθεια στη μήτρα και η απόφαση για το χειρουργείο
αλεβίζου
 clock 12:00 | 07/02/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Έφη Αλεβίζου βρέθηκε στην εκπομπή "Ζω Καλά" και με αφοπλιστική ειλικρίνεια περιέγραψε πώς διαχειρίστηκε την είδηση μιας κακοήθειας στη μήτρα.

«Ήταν και λόγω του ότι και χρονικά ταίριαζε να γίνει. Θέλω να πω πως εγώ έχω κάνει παιδί, δεν είχα αυτή την αγωνία να το καθυστερήσω όσο μπορώ γιατί θέλω να αποκτήσω παιδί. Οπότε είπα, για να ‘μαστε σίγουροι, προχωράμε και κάνουμε το χειρουργείο», εξομολογήθηκε.

«Είχε βρεθεί κακοήθεια και μου πρότεινε ο γυναικολόγος μου να κάνουμε ριζική υστερεκτομή. Από τη στιγμή που βρέθηκε κακοήθεια στη μήτρα, συμφώνησα με τα χίλια να προχωρήσουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε επίσης 

Γιώργος Κωνσταντίνου: "Αν σταματήσω το θέατρο θα έρθετε κατευθείαν στην τελετή μου"

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis