Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Δημήτρης Λιγνάδης: «Είναι κάτι πολύ δύσκολο, με κρατάει ζωντανό και δυνατό η αθωότητά μου»

λιγναδης
 clock 14:00 | 24/09/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Δήμητρης Λιγνάδης μίλησε στο Πρωινό για την αναβολή του Εφετείου, τόνισε πως περιμένει πως και πως να τελειώσει αυτή η υπόθεση και ζήτησε παράλληλα σεβασμό από τα media.

«Δυστυχώς αναβλήθηκε η πρώτη συνεδρίασητου Εφετείου, θέλω κάποια στιγμή να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, είναι κάτι πολύ δύσκολο για μένα. Με κρατάει ζωντανό και δυνατό η αθωότητά μου. Ελπίζω τα media και τα Μέσα να συνεχίσετε να σέβεστε ότι η δίκη πρέπει να γίνει μόνο μέσα στη δικαστική αίθουσα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με στηρίζουν και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Όλο αυτό το διάστημα έχω κάνει όλη αυτή την προσωπική δουλειά που πρέπει να κάνω μέσα μου», είπε αρχικά.

«Πιέζομαι να σιωπήσω, λυπάμαι που έχει γίνει έτσι ο χώρος του θεάτρου. Οι μισοί άνθρωποι του θεάτρου με παίρνουν τηλέφωνο κατηγορώντας τους άλλους μισούς και μετά τους βλέπω όλους μαζί να κάνουν κάλεσμα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι το θέατρο είναι έτσι, ούτε αποτελείται μόνο από τέτοια άτομα. Με πληγώνει πολύ αυτή η ιστορία», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Λιάγκας: Έπιασε φωτιά το σπίτι του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis