Ο Φοίβος Δεληβοριάς πήρε θέση με ανάρτησή του για την εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου με παλαιστινιακή μαντίλα στην εκδήλωση στο Σύνταγμα.
Η γνωστή ερμηνεύτρια δέχτηκε αρνητικά σχόλια για την επιλογή της να εμφανιστεί με παλαιστινιακή μαντίλα στην εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στο Σύνταγμα για την αλλαγή του χρόνου.
«Η Νατάσσα, αυτό το άκοπο διαμάντι, που με συγκίνησε ξανά με χίλιους τρόπους: έδωσε τα πάντα σε κάθε τραγούδι που της ζήτησα, συνέδεσε με ανίκητη απλότητα το «κάθε σου γιατί» του τραγουδιού με ένα από τα πιο ασήκωτα «γιατί» της χρονιάς που έφυγε, αυτό της ατέλειωτης σφαγής των αμάχων στη Γάζα. Επίσης επέμεινε εξ αρχής να μην πληρωθεί και την –πολύ μικρή, έτσι κι αλλιώς- αμοιβή της, την δώρισε. Είδα πως γράφονται γι’ αυτήν πράγματα απαράδεκτα, ξανά. Ε, λοιπόν, αν είναι να έχω εχθρούς, με χαρά διαλέγω τους δικούς της», έγραψε.
Διαβάστε επίσης
Μαρία Κορινθίου: Η εξομολόγηση μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη