Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Βάνα Μπάρμπα: Απαντά για το τσουχτερό πρόστιμο στην Ομόνοια υπό επήρεια αλκοόλ

βανα
 clock 23:00 | 05/01/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο ERTNEWS και στην εκπομπή Update  και όπως είπε πιάστηκε από την τροχαία υπό την επήρεια αλκοόλ στην Ομόνοια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς επιστρέφοντας από το ρεβεγιόν. 

"Πααραμονή Πρωτοχρονιάς, όλοι πίνουμε ένα ποτηράκι παραπάνω. Ήταν η γιορτή μου, ήμασταν με την οικογένειά μου, αλλά έκανα το λάθος να οδηγήσω. Με σταμάτησαν στο μπλόκο της Ομόνοιας, και καλά έκαναν. Δεν με αντιμετώπισαν σαν δημόσιο πρόσωπο, αλλά όπως κάθε άλλον πολίτη. Αυτό το βρίσκω σημαντικό και θέλω να το τονίσω", είπε η ηθοποιός.

"Το πρόστιμο ήταν πάνω από 800 ευρώ, και ο πατέρας μου χρειάστηκε να παραλάβει το όχημα. Είναι σωστό να υπάρχουν αυστηρά μέτρα, γιατί μόνο έτσι μαθαίνουμε να σεβόμαστε τον νόμο", πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Σμαράγδα Καρύδη: "Δεν είμαι καλά συνδεδεμένη με την πίστη"

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis