Gossip - LifeStyle

Διαβάστε επίσης

Ασλανίδου: Έτοιμη να συγκατοικήσει με τον Κρητικό αγαπημένο της;

officialaslanidoumelina_24_10_2017_14_2_38_216.jpg

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Βασίλης Μουντάκης είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο και είναι πολύ ερωτευμένοι.

Ωστ΄σο, ακόμα οι δυο τους δεν σκέφτονται να συγκατοικήσουν και να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Το μόνο εμπόδιο στη σχέση τους είναι η απόσταση. Αναγκαστικά, μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε Αθήνα και Κρήτη, καθώς ο Βασίλης διατηρεί κομμωτήριο στα Χανιά. Ο έρωτάς τους, ωστόσο, είναι τόσο δυνατός, που μπορεί να γεφυρώνει τις αποστάσεις», εξηγεί στη Real άτομο από το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

aslanidou2.jpg

aslanidou2.jpg, by mariak

Μπορεί οι δυο τους να μη σκέφτονται ακόμη το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης, εξαιτίας της επιχείρησης που διατηρεί εκείνος στην Κρήτη, δεν αποκλείουν, όμως, από τα μακροπρόθεσμα σχέδιά τους την πιθανότητα να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ισως και την επόμενη χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μελίνα Ασλανίδου για πρώτη φορά εκδηλώνει δημόσια τα συναισθήματά της για έναν σύντροφό της, καθώς πάντα επέλεγε να τηρεί σιγήν ιχθύος για την προσωπική της ζωή. Το γεγονός αυτό είναι ενδεικτικό για το ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος σημαίνει πολλά για εκείνη. Η γνωστή τραγουδίστρια ταξιδεύει συχνά στην Κρήτη, αρπάζοντας και την παραμικρή ευκαιρία που της επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς ο Βασίλης, εκτός από σύντροφος ζωής, είναι και ο προσωπικός της hairstylist.

Στον έναν χρόνο που είναι μαζί, το ζευ γάρι φροντίζει να μοιράζει την απόσταση, με τον Βασίλη Μουντάκη να βρίσκεται εξίσου συχνά στην Αθήνα και είτε να μένει στο σπίτι της αγαπημένης του, είτε να πραγματοποιεί μαζί της μικρές εξορμήσεις.

Πηγή: Real

 

Gossip - LifeStyle

Συσσοβίτης: «Μάλλον έχασα και δουλειές λόγω της εμφάνισης»

alekos-syssovitis-570.jpg

Ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε στο περιοδικό Ok για την πορεία του ως ηθοποιός κι αν η εμφάνισή του λειτούργησε σε κάποιες περιπτώσεις αποτρεπτικά.

Εμφανισιακά όλα αυτά τα χρόνια παραμένεις ίδιος. Στην τηλεόραση είναι σχεδόν απαγορευτικό να μεγαλώνεις; 

Σε ευχαριστώ, αλλά δεν είμαι ίδιος. Θα το παρατηρήσεις τώρα που θα με δεις στην Έξαψη. Καταλαβαίνω ότι στέκομαι καλά. Όπως έγραψε ο Σαίξπηρ «μια εικόνα, χίλιες λέξεις.» Η εμφάνιση είναι μεγάλο διαβατήριο αλλά μπορεί αν είναι και τροχοπέδη. Η ελληνική τηλεόραση εξαρτάται από την εικόνα. Με το πέρασμα των χρόνων υπάρχει κίνδυνος να μείνεις έξω από τα πράγματα, γιατί από τη μία έρχεται το νέο αίμα κι από την άλλη η ελληνική αγορά είναι μικρή. Δεν συμβαίνει το ίδιο, όμως, στο εξωτερικό. Εκεί βλέπουμε τους ηθοποιούς να μεγαλώνουν και να θεωρούνται ελκυστικοί. Κάθε ρόλος έχει την γοητεία του και κάθε ηλικία επίσης. Άρα υπάρχει δουλειά για όλους εσαεί.

Τώρα που το βλέπεις από μια απόσταση η εντυπωσιακή σου εμφάνιση σε δυσκόλεψε ή τα έκανε όλα πιο εύκολα;

Νιώθω τώρα κοιτώντας πίσω ότι συνέβησαν και τα δυο. Σίγουρα όλοι είμαστε νάρκισσοι, ωστόσο ο βαθμός είναι διαφορετικός για τον καθένα. Από την άλλη έχω ένα προαίσθημα ότι μάλλον έχασα και δουλειές εξαιτίας της εμφάνισης.

Διαβάστε επίσης 

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Δεν μιμούμαι τον Παντελή… Γιατί να αλλάξω την φωνή μου;»