Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Αλέξης Κούγιας: Τι θα γίνει με τη διαθήκη των 50 εκατομμυρίων και τα 28 ακίνητα

Αλέξης Κούγιας
 clock 18:00 | 10/03/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών άφησε πριν από δύο περίπου εβδομάδες ο Αλέξης Κούγιας. Ο αείμνηστος ποινικολόγος είχε προνοήσει για τους ανθρώπους του και κυρίως για τα δύο του παιδιά, ορίζοντάς τους ως μοναδικούς κληρονόμους της αμύθητης περιουσίας του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Χρήστος Κούγιας και η αδελφή του, Μάιρα, είναι οι μοναδικοί διεκδικητές της μεγάλης περιουσίας του πατέρα τους, για την οποία ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει σε συνέντευξη του πως ξεπερνάει τα 50 εκατ. ευρώ: «Έχω περιουσία που ξεπερνάει τα 50 εκατ. ευρώ. Έχω 28 ακίνητα στην Αθήνα, στη Μύκονο, στην Κρήτη, στους Οθωνούς, στο Μεγανήσι, ενώ έχω και 12 αυτοκίνητα. Τα απέκτησα από το κόμπλεξ μου που δεν είχαμε σπίτι, μέναμε σε υπόγεια και δεν είχαμε ούτε ρουλεμάν για πατίνι».

Ανάμεσα σε αυτά είναι γνωστά το σπίτι του Αλέξη Κούγια στη Βουλιαγμένη, η εξοχική κατοικία στη Μύκονο, άλλη μια στην Αράχοβα, τα ιδιόκτητα γραφεία του στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας καθώς και ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Χρήστος Κούγιας ετοιμάζεται να αναλάβει από την επόμενη χρονιά το δικηγορικό γραφείο του πατέρα του, ενώ η μητέρα του Εύη Βατίδου δεν συμπεριλαμβάνεται στη διαθήκη που φέρεται να άφησε ο Αλέξης Κούγιας, παρά το γεγονός ότι η οικογένεια του δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξη της. Όπως τόνιζε σε συγγενικό του πρόσωπο ο Χρίστος Κούγιας λίγα 24ωρα μετά το τελευταίο αντίο στον πατέρα του, αυτό είναι το θέμα που αφορά καθαρά την οικογένεια και κανέναν άλλο, ειδικά τα κανάλια και τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Όπως έχουν ξεκαθαρίσει σε συζητήσεις με πολύ δικά τους πρόσωπα ο Χρίστος και η Μάιρα Κούγια, «είμαστε οι μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του πατέρα μας». Στην πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, φέρεται να μην άφησε τίποτα, μάλλον κάτι αναμενόμενο, αφού οι σχέσεις τους παρέμεναν τυπικές εδώ και χρόνια ειδικά μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους.

Πηγή tlife.gr.

Διαβάστε επίσης

Θύμα απάτης έπεσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έχασε 2.000 ευρώ

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis