Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Άγιος Έρωτας: Η Χλόη με τον Πατέρα Νικόλαο προσπαθούν να σχεδιάσουν το κοινό τους μέλλον

αγιος
 clock 11:00 | 08/05/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Τι θα δούμε στον Άγιο Έρωτα

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2025

Μετά από την εισβολή του ενωμοτάρχη Κωλέτση στους αρραβώνες η Κατρίν αναγκάζεται να τον ακολουθήσει στο κρατητήριο.

Και να περάσει τη νύχτα εκεί. Ο Παύλος και η Χριστίνα μόλις το μαθαίνουν, δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Σίγουροι πλέον ότι η Κατρίν δεν πρόκειται να αγγίξει την ΠΑ-ΜΑΡ, σχεδιάζουν να επεκτείνουν τις δουλειές. Και να εκμοντερνίσουν το κατάστημα.

Ο Χάρης την επόμενη του δείπνου του με τη Σοφία, ξυπνάει και σοκαρισμένος. Καθώς αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται γυμνός στο κρεβάτι μαζί της. Χωρίς ο ίδιος να θυμάται τίποτα.

Όταν ανακαλύπτει ότι του έριξε ηρεμιστικά, κρυφά στο κρασί του, η απόφαση να τη χωρίσει γίνεται τελειωτική και φεύγει από το σπίτι.

Η Χλόη με τον Πατέρα Νικόλαο προσπαθούν να σχεδιάσουν το κοινό τους μέλλον.

Η Χλόη του υπόσχεται ότι θα παραμείνει στη Στέρνα μαζί με τον γιο τους. Όμως, ο Δεσπότης έχει άλλα σχέδια για τον Πατέρα Νικόλαο.

Για να καταφέρει να τον χωρίσει από τη Χλόη.

Διαβάστε επίσης 

Η Μέγκαν Μαρκλ δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία του Άρτσι για τα 6α του γενέθλια

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis