Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει τις χολιγουντιανές υποδομές στη Σύρο

συρος.jpg
 clock 13:52 | 17/10/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Τα επενδυτικά σχέδια κινηματογραφικών παραγωγών στη Σύρο στηρίζουν η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Μάλιστα η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά για αυτό τον σκοπό συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αμερικανό σκηνοθέτη και σεναριογράφο Steven Bernstein. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης και η Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κα Αγγελική Χονδροματίδου.

Συζητήθηκαν εκτενώς τα επενδυτικά σχέδια για την λειτουργία σχολής κινηματογράφου και δημιουργίας στούντιο οπτικοακουστικών παραγωγών στη Σύρο και δόθηκε έμφαση στις προοπτικές που υπάρχουν για την τουριστική αξιοποίηση και τα οφέλη στην παγκόσμια προώθηση και προβολή της Ελλάδας και του ελληνικού τουρισμού.

Πρόκειται για την τρίτη συνάντηση της Υπουργού με τους επενδυτές.
Η κα Κουντουρά τόνισε ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει την μεγάλη αυτή επένδυση κινηματογραφικών υποδομών και παραγωγών, που θα αποφέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη στις τοπικές κοινωνίες, στην απασχόληση και στην εθνική οικονομία, και στην διεθνή προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού μέσα από την παραγωγή ταινιών.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis