Skip to main content
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν θύματα κλοπής

vagena.jpg
 clock 22:54 | 08/04/2017
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Θύματα ληστών έπεσαν δύο βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ. Τις δύο γυναίκες λήστεψαν άγνωστοι, τη μια μέσα στο σπίτι της, την άλλη στο δρόμο. 

​Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα η Αννα Βαγενά κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας ότι άγνωστοι εισέβαλαν σπίτι της και της έκλεψαν, από το χρηματοκιβώτιο, τρεις φακέλους που περιείχαν από 1.000 ευρώ ο καθένας. 

Στο σπίτι της δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, με την ηθοποιό να δηλώνει ότι κλειδιά του σπιτιού της στο Μεταξουργείου είχαν συνεργάτες της, συγγενείς της, φίλοι της και υπάλληλοί της. 

Η κυρία Βαγενά, όμως, δεν ήταν το μόνο θύμα. Την περασμένη εβδομάδα θύμα πορτοφολά έπεσε και η βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βουλής! 
Χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό η βουλευτής, άγνωστος της άρπαξε το πορτοφόλι το οποίο περιείχε 150 ευρώ. 

Πηγή: iefimerida

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis