Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λάρισα, με έναν 39χρονο να τραυματίζεται και έναν 21χρονο να συλλαμβάνεται από τις αρχές.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 5 το πρωί σε μπαρ στην περιοχή του Φρουρίου. Σύμφωνα με tanea.gr, ο 21χρονος Λαρισαίος προκάλεσε δυσφορία στους θαμώνες με τη συμπεριφορά του εντός του καταστήματος, γεγονός που οδήγησε εργαζόμενο να παρέμβει για την απομάκρυνσή του.
Ο 39χρονος υπεύθυνος του μπαρ παρενέβη και οδήγησε τον νεαρό εκτός του καταστήματος. Ωστόσο, ο 21χρονος επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα και, όταν του ζητήθηκε εκ νέου να αποχωρήσει, φέρεται να επιτέθηκε στον 39χρονο, τραυματίζοντάς τον στην περιοχή του στήθους με μαχαίρι.
Μετά την επίθεση, ο 21χρονος τράπηκε σε φυγή. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κινητοποιήθηκαν άμεσα, καταφέρνοντας να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Σε βάρος του 21χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο 39χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύεται χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο.
Διαβάστε επίσης
Ξανά στους δρόμους οι καλλιτέχνες - Μεγάλη κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού