Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Τα αποτελέσματα στις εκλογές των Πολιτικών Μηχανικών

καλπη.jpg
 clock 20:59 | 06/07/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Με τη συμμετοχή 4.320 πολιτικών μηχανικών σε όλη την Ελλάδα (αυξημένη κατά 10% ) πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, την Κυριακή. 

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών, παράταξη του προέδρου του ΤΕΕ Γιώργου Στασινού, κατέλαβε την πρώτη θέση με 19 μονάδες διαφορά από τη δεύτερη, Δημοκρατική Συμπαράταξη. 

Εντύπωση επίσης προκάλεσε η διάσπαση στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με την Προοδευτική Συνεργασία να λαμβάνει 8% και την επίσημη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ (Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία) μόλις 7%.

1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΔΚΜ) 33%, 
2. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ( ΔΗ.ΣΥ. ΠΟΛ. ΜΗΧ.) 14%, 
3. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ 9%, 
4. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 8%, 
5. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΕΛΕΜ) 8%, 
6. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Π.Μ 7%, 
7. ΠΡΕΣΑ 6%, 
8. ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 6%, 
9. ΔΥΝΑΜΗ 6%, 
10. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2%.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis