Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη το «τέρας του Κάβου» που είχε επιτεθεί στην 34χρονη Αλβανίδα

βιασμός
 clock 20:07 | 23/05/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Το «τέρας του Κάβου» φέρεται ότι συνέλαβαν οι αρχές στην περιοχή του Αγίου Γορδίου Λευκίμμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος που φέρεται ότι επιτέθηκε σε 34χρονη Αλβανίδα, εντοπίστηκε να οπλοφορεί με καραμπίνα.

Η σύλληψη του 47χρονου έγινε μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία χρησιμοποιήθηκαν και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Τις τελευταίες ήμερες είχαν συλλέξει και σημαντικές πληροφορίες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν μία γυναίκα, 34 ετών, αλβανικής καταγωγής, αγνοούνταν για περίπου δύο μέρες, με τον σύντροφό της να την αναζητά εναγωνίως.

Εντοπίστηκε στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης.

Η ίδια, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis