Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη γιατρός σe νοσοκομείο γιατί ζήτησε... φακελάκι - Γεωργιάδη: Δεν έχει καμμία θέση στο ΕΣΥ
γιατρος
 clock 17:53 | 21/06/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Την παρέμβαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε το περιστατικό στο νοσοκομείο Λάρισας, όπου συνελήφθη γιατρός μετά από καταγγελία για... φακελάκι. Τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα και ακυρώθηκαν όλα τα χειρουργεία του

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη έχει ως εξής:

Χθες συνελήφθη, μετά από καταγγελία ασθενούς, καθηγητής καρδιοχειρουργός στο ΠΓΝ Λαρίσης, διότι ζήτησε 2.500€ από ασθενή για να πραγματοποιήσει προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

Τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα και ακυρώσαμε όλα τα χειρουργεία του. Λυπούμαι πραγματικά που ενώ έχουμε δώσει ήδη και την δυνατότητα άσκησης παραλλήλου ιδιωτικού έργου και επιπλέον χρήματα με τα απογευματινά χειρουργεία, υπάρχουν ακόμη ασυνείδητοι γιατροί που εκμεταλλεύονται την δύσκολη στιγμή των ασθενών και των οικογενειών τους.

Δεν έχουν καμμία θέση στο ΕΣΥ αυτοί οι λίγοι επίορκοι! Εάν αποδειχθεί αυτή η καταγγελία, πραγματικά Ντροπή του και σε όποιον άλλον το κάνει.

Image
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στις Αγίες Παρασκιές

Ιράν: ''Δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε με τις ΗΠΑ ενώ βομβαρδιζόμαστε''

Κρήτη: Σοβαρό εργατικό ατύχημα με νεκρό και τραυματία - Δύο άνδρες βρέθηκαν στο κενό

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis