Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 28χρονος που κατηγορείται ότι έπαιρνε μέρος σε κόντρες ΙΧ και τραυμάτισε δύο 18χρονους

χειροπέδες
 clock 13:43 | 29/08/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ανάστατη η Κέρκυρα από το τροχαίο με εγκατάλειψη και τον σοβαρό τραυματισμό οδηγού μηχανής. Ο τραυματίας κινδυνεύει να χάσει το πόδι του.

Συνελήφθη λίγο μετά τις 11:00 ένας 28χρονος Έλληνας, ως υπαίτιος του τροχαίου, που σημειώθηκε χθες το βράδυ (28-08-2024) στο λιβάδι Ρόπα στην Κέρκυρα και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 18χρονου. Ο 28χρονος κατηγορείται ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητο του μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο νεαρά άτομα και στη συνέχεια τα εγκατέλειψε αβοήθητα στην άσφαλτο. Ο ίδιος εκείνη την ώρα φέρεται να έπαιρνε μέρος σε κόντρες αυτοκινήτων.

Στη μηχανή επέβαιναν δύο 18χρονοι. Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο ένας από τους δύο νεαρούς, ο αναβάτης, νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο πόδι στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε.

Το τροχαίο με εγκατάλειψη έγινε στην ευθεία μπροστά από την περιοχή λιβάδι Ρόπα στην Κέρκυρα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο που έπαιρνε μέρος σε αυτοσχέδιους αγώνες, έπεσε πάνω σε διερχόμενη μοτοσικλέτα. Ο οδηγός του ΙΧ εξαφανίστηκε από το σημείο χωρίς καν να προσφέρει βοήθεια.

Ασθενοφόρο έσπευσε και παρέλαβε τον τραυματία μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο Κέρκυρας. Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε μια σειρά εξετάσεων για να διαπιστώσουν την έκταση των τραυμάτων του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικοι του καταυλισμού στο λιβάδι Ρόπα, ακόμα και ανήλικοι, κάνουν αυτοσχέδιους αγώνες με αυτοκίνητα στη μέση του κεντρικού δρόμου.

Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου του 2024, σε ένα δρόμο μάλιστα ο οποίος είναι επικίνδυνος και κακά φωτισμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Vegan έκαψαν το εργοστάσιο αυγών - «Είστε δολοφόνοι εκατομμυρίων ζώων» (βίντεο)

Βόλος: Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η υπόθεση με τα νεκρά ψάρια - «Ταφόπλακα» για τον τουρισμό η κατάσταση στο λιμάνι

Κρήτη: Κλειστό την Πέμπτη το φαράγγι της Σαμαριάς λόγω του σεισμού

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis