Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστικό τροχαίο - Μάχη για τη ζωή του δίνει 25χρονος (βίντεο)

τροχαίο πατρών πύργου
 clock 09:50 | 16/01/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 25χρονος οδηγός του ΙΧ που, το απόγευμα της Τετάρτης (15/1), συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλλονιάς στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της κοινότητας Καπελέτου της Βουπρασίας.

Το ΙΧ που οδηγούσε ο τραυματίας, για άγνωστο λόγο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε μετωπικά με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Από τη σφοδρή σύγκρουση το ΙΧ μετετράπη σε άμορφη μάζα σιδηρικών, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, μετά από αρκετή ώρα.

Δείτε βίντεο από το ilialive.gr

 

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 25χρονου ήταν τιτάνια, σύμφωνα με το patrasevents.gr. Οι διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, έδωσαν μάχη με τον χρόνο και τις παραμορφωμένες λαμαρίνες. Για περισσότερη από μία ώρα πάλευαν να απελευθερώσουν τον οδηγό, ο οποίος παρέμενε εγκλωβισμένος μέσα στο διαλυμένο όχημα.

Τελικά κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, μεταφέρθηκε και ο οδηγός του λεωφορείου – κυρίως για προληπτικούς λόγους και εξετάσεις.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κινδύνεψαν πολίτες από μεθυσμένη οδηγό - Ήπιε γιατί πέθανε ο σκύλος της

Κύκλωμα προστασίας: Στη φυλακή η βραβευμένη αστυνομικός, ο αρχηγός και ένας υπαρχηγός

Κρήτη: Χωρίς τέλος οι συλλήψεις για ποσότητες κάνναβης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis