Ελλάδα

Σοκ: Καθηγήτρια έβγαζε τα φρύδια στα παιδιά και τα έδενε πισθάγκωνα!

Γυμνάσιο

Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρόδο, η είδηση ότι καθηγήτρια Γυμνασίου έβγαζε τα φρύδια με τσιμπιδάκι στους μαθητές της και τους έδενε πισθάγκωνα προκειμένου να τους τιμωρήσει.

Το θέμα έχει φτάσει στην αρμόδια επιτροπή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, η οποία διενεργεί έρευνα για το συμβάν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της δημοκρατικής της Ρόδου, η πειθαρχική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την διαπίστωση τυχόν τελέσεως παραβάσεων του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα.

Το θέμα αποκαλύφθηκε όταν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατήγγειλαν την καθηγήτρια Γυμνασίου- η οποία υπηρετεί στη δυτική πλευρά του νησιού- και τις παράδοξες μεθόδους τιμωρίας, που χρησιμοποιούσε. 

Μεταξύ αυτών, ήταν ότι φέρεται να έβγαλε τα φρύδια δύο παιδιών με τσιμπιδάκι ενώ οι καταγγελίες μιλούν και για άλλη περίπτωση, όπου έδεσε τα χέρια άλλων μαθητών πισθάγκωνα. 

Τις καταγγελίες ενισχύει και ένα ακόμα συμβάν με μαθητή. 

Όταν ο ανήλικος μαθητής ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία, στην οποία φορά μόνο το εσώρουχο του, επιδεικνύοντας τους κοιλιακούς του, η καθηγήτρια φέρεται πως σχολίασε στη φωτογραφία «ωραίο βρακί» γεγονός που προκάλεσε εντύπωση και ανησυχία στους γονείς.

Οι γονείς στη συνέχεια ενημέρωσαν τη διεύθυνση του σχολείου, για το συμβάν και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες γα τη διεξαγωγή έρευνας.
ΠΗΓΗ: dimokratiki.gr

Ελλάδα

Υπόθεση Μπεκατώρου: Νέα παραίτηση στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας μετά τις αποκαλύψεις

Σοφία Μπεκατώρου

Για λόγους αξιοπρέπειας και ευθιξίας παραιτήθηκε εγγράφως σήμερα και ο Γιώργος Χριστόπουλος του ΝΟ Καλαμακίου, ακριβώς όπως είχε ήδη πράξει από χθες ο Γιάννης Παπαδημητρίου (πρόεδρος του ΙΟΠ και υποψήφιος Προέδρος της Ομοσπονδίας στις προσεχείς αρχαιρεσίες).

Στην επιστολή παραίτησής του αναφέρει:
«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με ιδιαίτερη θλίψη είμαι υποχρεωμένος να σας δηλώσω ότι δεν δύναμαι να παραμείνω στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας ύστερα και από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες της κ. Σοφίας Μπεκατώρου.

Κατόπιν των συγκλονιστικών αυτών αναφορών, στέκομαι στην γενικότερη τους αντιμετώπιση από πλευράς της εκπροσώπησης ΕΙΟ και στο εν γένει κλίμα περαιτέρω διατάραξης του αθλητικού πνεύματος που επικρατεί το τελευταίο διάστημα.

Οι συνθήκες πλέον αυτές δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο του Ναυταθλητισμού, ως Εργοδότη που απασχολεί δεκάδες οικογενειάρχες και ως Επιστήμονα.

Προς τούτο σας υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ της ΕΙΟ με άμεση ισχύ» έγραψε ο Δρ-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός κ. Χριστόπουλος προς τον πρόεδρο της ΕΙΟ, Αντώνη Δημητρακόπουλο.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι παραίτηση από τα καθήκοντά του, ως Νομικός Σύμβουλος της ΕΙΟ, έχει υποβάλλει και ο δικηγόρος Χρήστος Ηλιάδης.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Τσιμτσιλή: Ξεσπά για τη Σοφία Μπεκατώρου

Άγιος Γεώργιος ο "Φουστανελάς": Ο προστάτης της Προεδρικής Φρουράς

Γερμανία - κορωνοϊός: Σχεδόν 500 νέοι θάνατοι