Σφοδρή καταιγίδα πλήττει από τις 10 περίπου το βράδυ την περιοχή της Αττικής, προκαλώντας τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις και την κυκλοφορία των οχημάτων.
Σε πολλά σημεία της πρωτεύουσας οι κεντρικοί δρόμοι και τα στενά έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ στο κέντρο έπεσε ακόμα και χαλάζι.

Η σφοδρή βροχόπτωση απλώνεται σε όλες σχεδόν τις περιοχές, από τον Πειραιά έως και τα βόρεια προάστια. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους, καθώς οι δρόμοι θυμίζουν ποτάμια και η ορατότητα είναι σχεδόν μηδενική.
Η πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από πολίτες, κυρίως σε περιοχές του παραλιακού δικτύου, τον Πειραιά και τα προάστια, ενώ πολλά προβλήματα από πλημμύρες προκλήθηκαν και στις περιοχές των Λιοσίων και του Ιλίου.